Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بیش از ۲ میلیون نفر متقاضی مسکن در کشور تاکنون ثبت نام کردند و پایش آنها به زودی آغاز می‌شود. - اخبار استانها -

غلامرضا شریعتی اندارتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در ساری، با بیان اینکه بیش از 2 میلیون نفر متقاضی مسکن در طرح جهش تولید مسکن کشور تاکنون ثبت نام کردند، اظهار کرد: ثبت نام افراد به منزله واجد شرایط بودن برای دریافت مسکن نیست و پایش متقاضیان به زودی آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حالت ضرورت هم اکنون به 2 میلیون مسکن در کشور نیاز داریم که در ظرف 2 سال باید ساخته شود، گفت: در طرح جهش تولید مسکن کشور بر روی 4 میلیون واحد برنامه ریزی شده است که 4 ساله ساخته خواهد شد.

ساخت و ساز فاز یک مسکن ملی در شهرستان بروجرد آغاز شداختصاص 35 هزار مترمربع از زمین‌های دولتی گلستان برای ساخت مسکن ملی/ برج جهانی قابوس سنددار شداستقبال مردم اصفهان از طرح جهش مسکن ملی/ چند نفر واجد شرایط دریافت مسکن ملی هستند؟وزیر راه و شهرسازی در پاکدشت: 1.5میلیون نفر در سامانه مسکن ملی ثبت‌نام کردند /خانه‌دارشدن مجردها در طرح ملی مسکن

نماینده مردم حوزه انتخابیه بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی طرح جهش تولید مسکن را در راستای حمایت از متاهلین و سرپرستان خانواده دانست و افزود: پس از پایان ثبت نام و پایش متقاضیان، شناسایی زمین مورد نیاز برای ساخت 4 میلیون مسکن در دستور کار قرار دارد تا هرچه زودتر کار ساخت آغاز بشود.

شریعتی با بیان اینکه هر فردی در کشور بخواهد از خدمات یارانه ای دولت استفاده نماید باید دوران خدمت وظیفه را سپری کرده باشد، یادآورشد: به دلیل پایین بودن متقاضی، شرایط سن نیز تغییر کرد و افراد مجرد نیز مشمول این طرح شدند تا طرح جهش تولید مسکن در سطح انبوه کار خود را آغاز نماید‌

وی با اشاره به اینکه قبلا نیز اعلام شد شرط ثبت نام پسران مجرد در طرح جهش تولید مسکن، ازدواج آنها قبل از واگذاری واحد است، تصریح کرد: البته این شرط برای افراد دارای معلولیت که به تائید بهزیستی برسد لحاظ نخواهد شد و این افراد مجرد برای دریافت مسکن استثنا هستند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح جهش تولید مسکن ثبت نام کردند مسکن ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اعتبارات فرهنگی گفت: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد بودجه فرهنگی اظهار داشت: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی افزود: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: همه مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • پیام مشخص از بازار مسکن؛ جمعیت خانه‌ندار‌ها چه می‌گوید؟
  • جمعیت خانه‌ندار‌ها
  • تعدادی از واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند تحویل می‌شود
  • انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود
  • اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است